Home
Meer info
Mogelijkheden
Kosten
Vliegtuigen
Doopceel
Weblog
Contact
Katana
De Katana is een tweezitter, die voor rond de 140 euro per uur wordt verhuurd.
Cessna 172
De Cessna 172 is een vierzitter en gaat al heel wat jaartjes mee. De huurprijs ligt op zo'n 170 euro per uur. Dat komt per persoon dus uit op zo'n 55 euro per uur. Door de hoge vleugel is het een leuk vliegtuig voor toeristische tochtjes : je kan goed naar beneden kijken.
Piper 6x
De zeszits Piper is ook een oudgediende en kost 251 euro per uur. Omgerekend wordt dat per persoon dus 50 euro per uur. Het is een comfortabel reisvliegtuig met ook een wat hogere snelheid dan de Cessna.
Piper Super Cub
De Piper Super Cub is een evergreen uit lang vervlogen tijden. Een vliegtuig met een hoge aaibaarheids factor. Bovendien kan je door de open deur ongehinderd prachtige foto's maken. De Cub is heel goed in langzaam vliegen. Hij kost 170 euro per uur.
Met de zijdeur open kan je er ook mee vliegen. Je krijgt er echt een cabrio gevoel van en je kunt zo ook heel mooi foto's nemen.
Piper Warrior en Piper Archer
De Piper Warrior en -Archer zijn vierpersoons vliegtuigen. Ze zijn te huur voor 205 euro per uur, maar ze zijn dan ook nagelnieuw met lederen interieur enzovoorts.
Cessna 150
De Cessna 150 is ook alweer zo'n evergreen. Niet kapot te krijgen. Een tweezits trainer van formaat. En dat voor zo'n slordige 100 euro per uur. Oma gaat ook niet zo hard meer, maar we gaan juist vliegen om te onthaasten dus : so what.
 Hans Swellengrebel, vliegen@swellengrebel.info

Ontwerp door Elise van Krevelen, 2005